اشتراکگذاری
سرطان پروستات را نمی توان تنها بیماری مختص مردان در سنین بالا دانست چرا که در جدیدترین تحقیقات انجام شده ثابت شده است که مردان جوان و مسن با داشتن عامل اصلی سرطان پروستات که در ادامه با آن آشنا می شوید می توانند از مبتلایان باشند.
سرطان پروستات از ایجاد سلولهای سرطانی در پروستات که می تواند باعث انسداد در دستگاه ادراری یا متاستاز به سایر اعضاء بدن شود به وجود می آید. در کشورهای پیشرفته سرطان پروستات شایعترین سرطان پس از سرطان پوست و مرگ آورترین سرطان در مردان پس از سرطان ریه است.
مردان چاق به طور حتم بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های مختلف قرار دارند که در بین این بیماری ها سرطان از همه خطرناک تر است.
همانگونه که می دانید یکی از رایج ترین سرطان ها در بین مردان سرطان پروستات است که همانند سرطان های نوع دیگر دوره درمان سخت و البته خطرناکی را دارد به خصوص اگر بیمار سن و وزن بالایی داشته باشد.
واژه ی تقریبا نام آشنا و تلخ سرطان پروستات که امروزه آمار بالایی را در میان مردان بالای 40 الی 50 سال دارد مثل تمام بیماری های دیگر با علائم و نشانه هایی در بدن ایجاد می شود ، نشانه هایی که با شناخت آنها می توان مانع از بروز و پیشروی بزرگ شدن پروستات شد . در این مسیر مراقبت ها ، تغییرات در سبک زندگی و انتخاب بهترین گزینه درمان که توسط پزشک متخصص تشخیص داده می شود مهم ترین قدم ها محسوب می شوند.
پروستات چیست؟
پروستات یک غدد کوچک در دستگاه تناسلی مرد است. این غده به ساختن منی (مایع شیری رنگ که در هنگام نعوظ اسپرم را از بیضه ها در طول آلت تناسلی حرکت می دهد) کمک می کند.غده پروستات که به شکل و اندازة یک گردو است در قسمت عمقی لگن، زیر مثانه و در جلوی رکتوم (راست روده) قرار گرفته است. همچنین، پروستات بخشی از پیشابراه را، یعنی لوله ای که ادرار را از مثانه به خارج و از طریق آلت تناسلی حمل می کند، احاطه کرده است.
طبق پژوهشی در مجله تحقیقات بالینی سرطان، ریسک ابتلا به سرطان فعال پروستات در مردان با کمبود ویتامین دی ، 4 تا 5 برابر بیشتر است. گرچه هنوز، دلیل آن کامل مشخص نشده است، اما محققان می گویند سنجش کمبود ویتامین D و اصلاح آن می تواند به عنوان بخشی ضروری در درمان سرطان در نظر گرفته شود. ویتامین D چندین نقش حیاتی و مهم در چگونگی رشد سلول ها بازی می کند.
مطالعات جدید محققان دانشگاه نورث وسترن نشان می دهد سرطان پروستات در مردانی که کمبود ویتامین D دارند، تهاجمی تر است. محققان به پزشکان توصیه می کنند قبل از عمل جراحی پروستات، سطح ویتامین D بیمار را بررسی کنند و پس از افزایش سطح ویتامین D با دارو، اقدام به عمل جراحی کنند.
علائم سرطان سینه در زنان چیست؟ آیا سرطان سینه در مردان هم شایع است؟ آیا سرطان سینه درد دارد؟ راه تشخیص سرطان سینه چیست؟ معاینه سینه چندوقت یکبار باید انجام شود؟ اگر شما هم بهدنبال پاسخ این سؤالات هستید، پس راه را درست آمدهاید! تجربهی دردی تیز در سینهها که احتمالا با حساس شدن آنها همراه شده، میتواند ترسناک باشد. شاید این علائم شما را به فکر بیندازند که آیا ممکن است مسئله جدی باشد؟ اغلب اولین چیزی که زنان و حتی مردان متوجهاش میشوند و آنها را به ملاقات با پزشک ترغیب میکند پیدا شدن یک توده در سینه است. در این نوشته علائم سرطان سینه در زنان و مردان را با هم مرور میکنیم و به شما خواهیم گفت در صورت مشاهدهی این علائم چه باید بکنید. با ما همراه باشید.
سرطان پروستات در بعضی از آقایان بهصورت پنهان پیشرفت میکند و زمانی علائم خود را نشان میدهد که بیماری وارد مراحل پیشرفته شده است. بنابراین شناخت این بیماری و نشانههای آن و انجام تستهای سرطان در تشخیص بهموقع بیماری اهمیت دارد. پزشک متخصص بهترین کسی است که شما را در مورد لزوم و نحوهی انجام تستها راهنمایی میکند. در حال حاضر روشهای درمانی متفاوتی برای غلبه بر این بیماری وجود دارد و بدون شک روشهای موجود برای درمان سرطان پروستات همگام با پیشرفت علم در حال پیشرفت است