عفونت مجاری ادراری در کودکان
براساس نوع عفونت، داروی مناسب انتخاب می شود. در صورت عفونت شدید، سن پایین، استفراغ مکرر و تحمل نکردن یا موثر نبودن داروی خوراکی بهتر است درمان در بیمارستان و با داروی تزریقی انجام شود.
کلیه ها یکی از مهم ترین ارگانهای بدن به شمار می روند که دفع مواد زاید
تولید شده بر اثر متابولیسم و هضم غذاها بر عهده آنها می باشد . کلیه ها
همچنین در کنترل میزان دریافت و دفع آب و الکترولیتهای بدن نقش اساسی دارند
و بر اساس نیاز بدن الکترولیتها را دفع یا به خون باز می گردانند. این
ارگان حیاتی به کمک نفرونهای میکروسکپی این کارها را انجام می دهد .
کلیه ها همچنین هورمونی راتولیدمی کنند که باعث تولید گلبولهای قرمز در بدن می شود . کلسیتریول که فرم اکتیو شده ویتامین D می باشد درون نفرونها تولید می شود وباعث جذب کلسیم در روده ها و جذب فسفات در کلیه می شود که در سلامت و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی دارند .
تشخیص مثانه بیش فعال
در مثانه بیش فعال (Overactive Bladder) مثانه بطور مکرر منقبض شده و احساس ادرار کردن
به بیمار دست می دهد، گاهاً این بیماری آنقدر شدید است که در زندگی و شغل بیمار اختلال ایجاد می
کند و سبب مشکلات اجتماعی و روانی برای وی می گردد.
چنانچه به هر علتی فردی بیش از حد نرمال (شش بار در روز و ۲ بار در شب) مجبور به دفع ادراری شود ممکن است به بیماری مثانه پرکار مبتلا شده باشد.تکرر بیش از حد ادرار و احساس دفع ناگهانی ادرار و بی اختیاری ادراری اورژانسی می تواند ناشی از عفونت های سیستم ادراری – تومور مثانه و یا اختلالات عصبی مثانه باشد.
مثانه بیش فعال یک بیماری آزار دهنده ای ایست که کیفیت زندگی افراد را تحت تأثیر قرار داده و محدودیت ها واسترس های ناشی از تکرر ادرار و اینکه دستشوئی همیشه در دسترس بیمار باشد چه بسا زندگی فرد را محدود کرده و مانع از بیرون آمدن از خانه و عدم مسافرت طولانی و غیره می گردد.
یش فعالی مثانه